ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

- Den beste destinasjonen

24.03.2018

Tigeren ble definitvt sluppet ut av buret under Ondt Blods Rock mot Rus-opptreden, og bandet slår fast at det det beste publikummet finner du nettopp på Andenes.

Unikt

Håvard, Aslak, Kristoffer, Alexander og John slår fast at Rock mot Rus har det beste publikummet hele Norgesturneen byr på. Nettopp det kan vi ha alkoholforbudet å takke for. 

- Fra vi var her i 2014 er det ikke et eneste publikum som har toppet energien RMR-publikummet byr på, sier de kollektivt. Det har vel kanskje bakgrunn i at alkoholen er fjernet fra arrangementet, det er ikke «forkludret» ungdom vi har foran oss! Det er definitvt alltid et høydepunkt å spille her, publikummet er noe helt annet, sier bandet. 

Fremtiden er spennende

Bandet har mye å se fram til. De understreker at i etterkant av Norgesturneen, som forøvrig avsluttes i april, har bandet en spennende tid fremover. 

- Etter Norgesturnees begir vi oss ut på en Europaturne. Da står Nederland, Tyskland og Danmark på listen, så vi gleder oss kjempemye til tiden fremover! Den beste destinasjonen har jo derimot allerede vært, legger bandet til. 

Det er like spennende hver gang Ondt Blod returnerer til Rock mot Rus, og vi er kjempestolte av at bandet omtaler Andenes som det stedet med best publikum! 

Anne Helene Olsen

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)