ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

Tilbakeblikk på helga

24.03.2013

Nå begynner festivalen sakte men sikkert å bli avsegstyrt, og for en helg det har vært!

Fredagen var idrettshallen full av unge og voksne som fikk med seg blant annet Admiral P og Sirkus Eliassen. De minste synes det var stor stas, særlig når gutta i Sirkus Eliassen spilte "Hjem te dæ" og "Æ vil bare dans". Admiralens "Snakke litt" gjorde at de små ble store i øynene - i likhet med mange av de eldre også. En fantastisk bra fredag som slo godt an for de aller fleste.

Lørdag var det band som Taliban Airways, Cazadores, Blood Command og Black Debbath som slo til på scena foran et hel-rocka publikum. De alle serverte røffe låter, den ene etter den andre. Crowden foran scena var til tider helt ville - noe som er veldig forståelig. Det går ikke an å stå stille til slik musikk, og hvertfall ikke når bandene tar helt av på scena. 

I løpet av helga har det vært en Hugaholic-kampanje i idrettshallen. Filmen ble vist på slutten av kvelden, med mange flotte klemmebilder. I etterkant av dette var det Tonje Unstad fra Tromsø som vant Willy Oftedals Ærespris. Rockemønstringen ble kåret, og det var The Wolves som gikk av med seieren og dermed er vinnere av kr. 10 000,- og får lov til å opptre på Døgnvill-festivalen som går av stabelen i Tromsø hvert år.

Med dette vil jeg takke alle headlindere, amatørband, juryen, hele RMR-crewet og alle andre som har deltatt på årets festival for en fantastisk flott opplevelse - nok en gang. Håper vi sees til neste år!

Hjemmesideansvarling under festivalen, 
Line-Marlen Bjarnesen

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)