ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

- Dette her var steinkult!

23.03.2018

Som kun 17-åring, deltar Jesper Jenset på den prestisjetunge Idol-konkurransen.  Når Jenset blir stemt ut som finalist, og havner på 5. plass, slår han fast at han skal fortsette med musikk. Det har Jenset uten tvil gjort. Fra Idol-deltakelsen i 2014, har Jenset gitt ut flere sanger, og er en av headlinerne til Osfest festivalen som arrangeres sommeren 2018. Man kan si Jespers karriere har skutt i været, og karrieren virker ikke å komme til en nær slutt. 

- Jeg er utrolig takknemlig for de mulighetene jeg har fått gjennom karrieren min, sier Jenset, og vektlegger fansen som selve grunnlaget for suksessen hans. Uten fansen, mener Jenset selv, at han ikke ville nådd like langt uten den solide støtten de tilbyr. 

- Jeg er veldig glad i fansen min. De betyr alt og er selve fundamentet for karrieren min, og de er definitivt en stor grunn til at jeg liker artistlivet så mye som jeg gjør. Fansen min betyr mye!

 

Jenset dedikerer også mye oppmerksomhet til familien hans. Til tross for at Jenset alltid har sunget mye, tillegger han faren æren for at han tok opp gitarinteressen. 

- Da jeg var yngre sang jeg veldig mye. Jeg mimrer ofte tilbake på dager tilbrakt på badet hjemme hvor jeg bæljet ut et tusentall sanger. Pappa skapte også en klar begeistring for gitar gjennom å formidle et budskap om at nettopp det instrumentet drog haugevis med damer!

 

Til Andenes, drar ikke bare Jenset damer, men et stort, mangfoldig publikum. 

- Jeg elsker å fremføre, og jeg ble ikke skuffet av publikum på Andenes. Da jeg først ankom her, trodde jeg ikke jeg ville dra, eller få, et stort publikum. Jeg tenkte jeg ville vært heldig om det dukket opp en linje foran scenen!
Slik var det derimot ikke, Jenset drar et stort publikum, og er langt fra skuffet. 

- Jeg kommer gjerne igjen! Det hadde vært en fantastisk mulighet å få kunne komme hit igjen.

 

Ikke bare publikums klare engasjement appellerer til Jenset, men han belyser også at selve øya er et vakkert og inspirerende sted. 

- Jeg ville gjerne brakt flere timer ute i naturen her. Det er fantastisk vakkert, og jeg kan se for meg at det hadde vært minneverdig å dra på oppdagelsesferd rundt på øya. 

 

 - Hva planlegger du videre? Jeg har hørt rykter om at det serveres en steingod burger på en lokal restaurant, så veien bærer videre inn til sentrum!

 

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)