ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

Stemningsrapport

22.03.2013

Fredagens høydepunkter har vært mange. Snart sparkes rockemønstringa i gang, og festivalgjengen er klar for å følge den gjennom natta. Minneveggene i hallen som er fylt med bilder er av stor interesse for både nye og gamle Rock Mot Rus-ere.

I løpet av kvelden har band som Honeytraps, A-laget, Admiral P feat. Nico D, Sirkus Eliassen og Oslo Ess stått på scena. De har rocket og danset for et ivrig publikum som har skutt hendene i været og brukt sangstemmene for fullt. 

- Er det noe liiiv heeer?, brøt Admiral P ut under konserten. Publikum gav umiddelbart full respons til artisten, som da sa at det er god balanse på Rock Mot Rus. Og god balanse er det. Store og små har jublet i hele kveld, og de koser seg tydelig på festivalen.

Gutta i Sirkus Eliassen nevnte at det er godt å være tilbake på Rock Mot Rus. - I LOVE YOU!, ropte Magnus Eliassen da han fikk høre årets Rock Mot Rus-brøl. Det har han ikke glemt fra i fjor, da de også gjestet festivalen. - Vi digger RMR, sa gutta. Og vi digger Sirkus Eliassen! 

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)