ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

Seks band klare for Rock Mot Rus

10.12.2013

Bookingen av neste års artister er i gang, og vi er stolte av å kunne presentere Audrey Horne, Arif, Beaten To Death, Oh!, Ondt Blod og The Wolves.

Foruten The Wolves, som vant RMR 2013, er det ingen av disse artistene som tidligere har spilt på festivalen. LIkevel er det flere av musikerne som har vært på besøk med andre band.

 

Audrey Horne er et melodiøst hardrockband fra Bergen og har medlemmer fra blant annet Sahg og Enslaved. Sistnevnte spilte på RMR i 2009. Årets album Youngblood ble belønnet med terningkast 6 i VG og Metal Hammer Norway kåret like godt skiva til årets album for 2013.

 

I januar vant Arif NRK Urørt under navnet Phil  T. Rich. Senere skiftet han navn til Arif og ga ut det kritikerroste albumet Aldri & alltid. Sist var Arif sett som en av artistene under NRK P3 Gull.

 

Beaten To Death er et grindcoreband fra Oslo bestående av medlemmer fra tidligere RMR-favoritter som Insense og The Cumshots. Deres andre album Dødsfest! har mottatt stående ovasjoner fra nasjonal og internasjonal presse.

 

Ondt Blod er et fersk band fra Kirkenes og Harstad som spiller Gallows-inspirert hardcore med nordnorske tekster. I høst ble de kåret til Ukas Urørt og B-listet på P3 etter debut-Epen som er gitt ut på selskapet til gitaristen i Blood Command.  

 

By:larm-aktuelle Oh! er et soul band fra Tromsø som vil appellere til alle som liker Bernhoft, Med en gudebenådet vokalist og fløyelsmye poplåter er det ike rart at det er knyttet enorme forventninger til bandets debutalbum som kommer neste år. 

 

Ikke siden Moddi og Surfers Lingo vant rockmønstringen vår, har juryen truffet så godt som med tromsøbandet The Wolves. Etter seieren i mars har de purunge punkerne nemlig spilt på prestisjefylte festivaler som Øya og Slottsfjell og vært B-listet på NRK P3. 

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)